Probleme de probă

                                        Bine aţi venit la concursul online!

Aici puteţi să testaţi rezolvarea jocurilor logice direct pe monitorul vostru. Faceţi click pe tasta START şi porniţi cronometrul general - apare pe monitor lista problemelor pe care le puteţi testa. În afară de cronometrul general se cronometează separat şi timpul pentru fiecare problemă. Problema pe care încă n-ai jucat-o este marcată cu culoare cenuşie.

Activitatea curentă - problema pe care tocmai o rezolvi este marcată cu culoarea verde.

Dând click pe tasta Pause puteţi selecta o problemă pentru rezolvare. La rezolvarea acestei probleme vă puteţi întoarce oricând. O astfel de situaţie este marcată prin culoarea portocalie.

După ce faci click pe tasta Terminat problema se consideră ca rezolvată şi nu mai există posibilitatea revenirii asupra ei. O astfel de problemă este marcată cu culoarea roşu.

Joc terminat – ieşire din sistem. Chiar dacă ai ieşit din sistem poţi să revii oricând în el şi să continui rezolvarea problemelor întrerupte sau a celor pe care încă nu le-ai rezolvat şi asta pe durata întregului concurs.   


Pas înapoi

Şterge toate

 În chenarul galben este afişat modelul pentru rezolvarea problemei.

Dând click pe tasta START se activează măsurarea timpului şi se afişează lista cu problemele pe care le puteţi testa. În afară de măsurarea timpului total, este cronometrată şi fiecare problemă
individual. Problema pe care nu aţi rezolvat-o încă este marcată cu culoarea gri. Notă: Rezultatele rezolvării problemelor de testare nu se salvează nici nu se evaluează. 

 

 

DEMO: demo-RO-2008-05


EUROGENIUS GROUP s.r.o., Kukučínova 2043, 069 01 Snina Tel./Fax: +421905412510, 
E-mail: info@geniuslogicus.eu
Legătura bancară: RO21 BUCU0465 2769 2511 RO01 - Alphabank Bucureştiwebdesign & software © bart.sk